Oğuzhan'ın doğum gününde buluşan taraflar, derbi için 'iyi olan kazansın' temennisinde bulundu. Sonra Beşiktaşlı futbolcular, "Ancak iyi ve daha hazır olan taraf biziz. Sizi yeneceğiz" sözleriyle iddialarını ortaya koydu.
Gözden kaçırmayın

SAKATLIĞIM GEÇTİ, GÖREVE HAZIRIM
"Aslına bakarsanız derbiyi çok fazla konuşmadık. Sadece karşılıklı olarak 'İyi olan kazansın' temennisinde bulunduk. Ancak şunu da van Persie'ye açık bir şekilde ifade ettik; İyi ve daha hazır olan biziz. Sahadan galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız... Maçın dostça geçmesi çok önemli. Ben de hazırım, sakatlığım tamamen geçti. Teknik direktörümüz Şenol Güneş görev verirse, elimden gelen katkıyı yapacağım."
Büyüklere karşı
TALİHSİZLİK YAŞIYOR!
Kariyeri boyunca Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı 6, Galatasaray'a karşı ise 5 maça çıkan Oğuzhan, bir türlü gol atmayı başaramadı. Genç futbolcu, bu üç ekibe karşı 17 maçta 1046 dakika görev yaparken, takımına skor katkısı sağlayamadı.
BEŞİKTAŞ'A SEYİRCİ ŞOKU!
Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda oynadığı maçlara fazla ilgi göstermeyen siyah-beyazlı taraftarlar, görünen o ki Fenerbahçe derbisinde de tribünleri dolduramayacak. 17 bin kombineli taraftarı olan Beşiktaş'ın, derbi için dün itibarıyla 9 bin 500 civarında bilet sattığı öğrenildi. Rakamların düşük olmasında araya bayramın da girmesinin etkili olduğu belirtildi.
Haber Kaynağı: Sabah