Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye sert yanıt!
Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak tartışmalar devam ederken Trabzonspor'dan konuya ilgili olarak açıklama geldi.
Dün yapılan basın toplantısında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, aslen Trabzonlu olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ie futbolcular Tolga Zengin ve Mustafa Pektemek'in, kaçırılan 1995-1996 ve 2010-2011 şampiyonluklarıyla ilgili olarak Fenerbahçe'ye hedef aldıklarını söylemişti.
Bunun üzerine yazılı açılamada bulunan Bordo-Mavili kulüp:
Bilindiği üzere ülkemizin iki kulübü arasında bir süre önce oynanan kupa maçında spor etiğiyle bağdaşmayan bir dizi olaylar yaşanmış ve karşılaşma yarıda kalmıştır.
Camiamızla ilgisi olmayan bu maç hususunda son günlerde söz konusu iki kulübün temsilcileriyle birlikte, ilgili ilgisiz kişi ve kurumlar arasında yaşanan söz düellosunda, taraflardan birinin başkan, teknik adam ve bazı yöneticilerinin, renklerimiz, ismimiz ve çalınan şampiyonluğumuzu malzeme etmeye çalışmalarını esefle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.
Saygılarımızla.
ifadelerine yer verdi.