Otelde bomba ihbarı yapıldı
SON DAKİKA! Beşiktaşlı Mario Gomez'in de bulunduğu Almanya Milli Takımı'nın Paris'de kaldığı otelde bomba ihbarı yapıldı.
GÜNDEM 13.11.2015, 13:24 13.11.2015, 13:25
486
Euro 2016 öncesi hazırlık karşılaşmasında bu akşam Fransa ile Almanya kozlarını paylaşacak.
Bild'de yer alan habere göre, Almanya Milli Takım Genel Menajeri Oliver Bierhoff'da yaşanan bu gelişmeyi doğrularken, polisin otel ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı belirtiliyor.
Yamakasi 5 yıl önce
Tüm bunlar insanlara İMPLANT MİKROÇİP TAKMA PROJESİ'nin ürünüdür (!) SİONİSTLER, hem Müslümanlar'ı kötü göstermek, hem de bu çipleri insanlara monte edip tehlikeli gördükleri kişilerin tüm paralarına hacker süsü vererek el koymak ve çipten yayacakları virüsle ortadan kaldırmak için medyayı kullanarak terör konusunda korku psikolojisi oluşturmaktadır (!) Bununla da yetinmeyecek olan SİONİSTLER, yarın IŞİD ile danışıklı dövüş yapıp NATO birlikleri ile ülkemizi işgal etmek istemektedirler (!)
Cevapla Beğendim (2) Beğenmedim (0)