Ortaya iki yeni yıldız
Beşiktaş, güç kaybeden orta sahayı bir ofansif bir defansif oyuncuyla takviye etmek için çalışmalarına hız verdi.
Siyah-beyazlı yönetim, Shinji Kagawa’nın boşluğunu Barcelona’dan Rafinha ile doldurmanın hesaplarını yapıyor. Ön libero pozisyonu için Southampton’da top koşturan Mario Lemina ve Lille’de forma giyen Thiago Maia ile ciddi şekilde ilgilenen Kartal transferde son haftaya girilirken golcü arayışını da sürdürüyor.
Tottenham’dan kadrosuna kattığı Kevin N’Koudou ile sol kanadını güçlendirdikten sonra transferde orta sahaya odaklanan Beşiktaş çalışmalarına hız verdi.
Rafinha için girişimlerine devam eden siyah-beyazlılar, defansif orta saha oyuncularıyla da görüşüyor. Southampton’da oynayan Mario Lemina veya Lille’de forma giyen Thiago Maia ile ciddi şekilde ilgilenen Beşiktaş Yönetimi orta sahayı defansif açıdan da sağlama almanın hesaplarını yapıyor.
Transferde tamamen Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın planları doğrultusunda yol alan siyah-beyazlı yönetim, kalan bir haftada hem Avrupa arenasında hem de Türkiye’de başarılı olabilecek güçte bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda golcü arayışlarını da sürdüren Beşiktaşlı yetkililer uygun koşullarda bir forvet almayı planlıyor. Yönetim, ekonomik ve sportif açıdan istediği kriterlerde bir golcü bulamaması halinde devre sonuna kadar Burak Yılmaz, Güven Yalçın ve Umut Nayır’la yola devam edecek.
Skorer / Serdar Sarıdağ