Fikret Orman'dan baskın savunma
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Anderson Talisca’nın savunmasını bizzat yapmaya hazırlanıyor.
PFDK, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel’e yönelik orta parmak hareketi nedeniyle önceki gün tedbirli olarak sevki yapılan Talisca’nın durumunu bugün karara bağlayacak. TFF Hukuk Müşavirliği maçtaki görüntüleri inceledikten sonra Talisca’yı, “hakaret” gerekçesiyle PFDK’ya sevk etmişti.
***
İki ila beş maç arasında ceza alması gündeme gelen yıldız futbolcunun PFDK’ya sevk edilmesinden hemen sonra harekete geçen Başkan Fikret Orman, “duruşmalı oturum” için başvuruda bulunmuştu. Talisca’nın savunmasını bizzat üstlenmek isteyen Başkan Orman’ın toplantıya katılarak PFDK üyelerine derbide yaşananlarla ilgili geniş bir bilgilendirme yapacağı aktarıldı.
***
***
PFDK toplantıda Talisca’ya 2 maç veya üzerinde bir fatura çıkarırsa siyah-beyazlılar bu kez Tahkim Kurulu’na başvuracak. Tahkim Kurulu’nun yarın yapacağı toplantıda Brezilyalı oyuncuyla ilgili yeni bir savunma daha sunulacak.
***
Kaynak: Milliyet