Beşiktaş'tan Tolga Zengin Açıklaması
Metin Albayrak, Tolga hakkında çıkan haberlere Akşam aracılığıyla tepki gösterdi. "Tolga bizim kaptanımızdır. Özel hayatıyla ilgili sıkıntıları olabilir. Bunları kamuoyuna taşımak Tolga ve Beşiktaş’ı yıpratmaktan başka bir şey değil. Senaryo yazıyorlar. Gece hayatı da yalan."

BEŞİKTAŞ’TA 'Tolga Zengin eşinden ayrıldığı için formsuz' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 31 yaşındaki kalecinin 2008 yılında evlendiği Ece Saraç'tan ayrılacağı için son dönemlerde kötü goller yediği iddialarına Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, AKŞAM aracılığıyla cevap verdi. Albayrak, açıklamaları şöyle:
TOLGA ZENGİN DE ÇOK ÜZÜNTÜLÜ
İŞİNE BU SORUNLARI YANSITMIYOR
Ama çok iyi bir profesyonel işine bakıyor. Bu haberler yıpratmak için yapılıyor. Tolga işini en iyi şekilde yapan bir arkadaşımız biz de onun yanındayız. Yönetim ve hoca tarafından dışlandığı tamamen asılsız. Söz konusu bile değil. Gece hayatı olduğu yalan. Takım olarak çok iyi durumdayız. Moralimiz de çok yerinde. Sakatlıklar dışında takımın durumu gayet iyi. Onların yerinde oynayacak arkadaşlar da var. Bu maçı kazanıp lider devam edeceğiz."