Ben bırakıyorum sen devam et!
Teknik Direktör Abdullah Avcı, istifa edeceğini açıklamasının ardından Başkan Fikret Orman’ın evine gitti. Orman’ın Avcı’ya “Ben bırakıyorum ama sen görevine devam et. Bu takımda uzun vadede başarılı olacağına inanıyorum” dediği öğrenildi.
GÜNDEM 25.09.2019, 09:01 26.09.2019, 09:16
229
Basın toplantısında istifa edeceğini açıklaması gündeme bomba gibi düşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Abdullah Avcı ile biraraya geldi.
Abdullah Avcı ile bazı yöneticiler dün gece geç saatlerde Başkan Orman’ın evine gitti. Orman burada Avcı ile helalleşirken görevinin başında kalmasını tavsiye etti.
Abdullah Avcı, Beşiktaş ile anlaştığı dönemde düzenlenen basın toplantısında, “saha içerisinde kalacağım” diyerek işinin teknik direktörlük olduğunu vurgulamıştı.
Milliyet