Aydınus faulü görememiş!
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanan derbi, Fenerbahçe'nin 90+4'te bulduğu golle 1-1 sona erdi. Peki Fenerbahçe'nin attığı gole faul var mıydı?
Zirvenin kilit maçında Aboubakar'ın attığı golle maçı önde götüren Beşiktaş, 90+4'te Marcelo'nun kendi kalesine attığı golle 2 puan kaybetti. Derbide Fenerbahçe'nin attığı gol tartışmalara sahne oldu.
Futbol yorumcuları ve eski hakemler golde Emenike'nin faul yaptığı görüşünde birleşirken, Fabri'nin de golde hatası olduğu görüşünde birleşti.
Sermet 4 yıl önce
Bu adamı hakem kabul edenlere şaşırıyorum.Bundan hakem olmaz ödenen paralara yazık
Cevapla Beğendim (2) Beğenmedim (0)
Beşiktaşk 4 yıl önce
her şey beklendiği gibi oldu adama üç yıldır maç verilmiyordu derbiye verdiler bakın kimse gerçeği görmüyor bu göksel denen adam çok tehlikeli bundan sonra beşiktaş ayak oyunları ile gider başakşehir şampiyon olur. tüm tetikçileri beşiktaş maçına verirler bundan sonra
Cevapla Beğendim (0) Beğenmedim (0)