Kayıpsız geçmeliyiz
Süper Lig'de oynadığı son 9 maçını kaybetmeyen Beşiktaş, evinde ağırlayacağı Sivasspor'u da mağlup ederek; maç fazlasıyla lider olan F.Bahçe'den koltuğu geri almak istiyor
FUTBOL 22.11.2015, 08:15 22.11.2015, 08:18
136
Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında bugün Medicana Sivasspor'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Ligdeki son 6 maçında 5 galibiyet alan siyah-beyazlı ekip, Sivasspor karşısında da kazanarak liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Kartal, ligde yaptığı son 9 maçı da kaybetmedi. Bu sezonki tek yenilgisini 2. haftada Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor karşısında 2-1'lik skorla alan siyah-beyazlılar, daha sonra yaptığı 9 lig karşılaşmasında 7 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.
Kayıpsız geçmeliyiz
Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ev sahibi olarak çıktığı 5 maçta 3 galibiyet aldı, 2 maç ise berabere bitti. Kartallar, bu statta son oynadığı lig maçında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalmıştı.