İşte Sergen Yalçın’ın transfer raporu
Asbaşkan Emre Kocadağ ve Transferden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları ile bir araya gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kadro istikrarı adına kiralık oyuncu alınmamasını isterken, 4 bölgeye transferin şart olduğunu vurguladı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Süper Lig'e Koronovirüs salgını nedeniyle verilen zorunlu arada gelecek sezonla ilgili raporunu hazırladı. Konuyu görüşmek üzere asbaşkan Emre Kocadağ ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile bir araya gelen Yalçın; Karius, Elneny, Rebocho, Diaby ve Boateng'in bu sezon kiralık sözleşmelerinin sona ereceğini hatırlatarak takımda büyük boşluklar oluşacağını söyledi. Her sezon aynı şeyi yaşamamak adına transferde kiralık oyuncu alınmamasını isteyen Yalçın, bonservis bedeli olmayan ya da maliyeti düşük isimlere yönelmek gerektiğini belirtti. Bu fikir yönetim tarafından da kabul gördü.
ÖNCELİK KALEYE VERİLECEK
BOATENG'DEN EVDE BASIN TOPLANTISI
BEŞIKTAŞ'IN Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, Koronavirüs salgını nedeniyle evinde geçirdiği günlerde eğlenmeye devam ediyor. Önceki gün televizyon ekranındaki ateş görüntüsüyle mangal videosu çeken 33 yaşındaki oyuncu, dün de oğluyla birlikte evinde basın toplantısı düzenliyormuş gibi yaptı ve bu anları sosyal medyada paylaştı. (Kaynak: Sabah)