Herkes yüksek tempolu maçlara hazırlansın
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda kafasındaki oyun anlayışıyla ilgili isteklerini aktardı
Beşiktaş’ın teknik patronu geçen sezon sergiledikleri tempolu hücum futbolunu önümüzdeki haftalarda yeniden sahaya yansıtacaklarını bildirdi, “Denizli maçında 70 dakika oynadığımız futbol bizim taktik felsefemiz. Herkes buna göre kendini hazırlasın” ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yukatel Denizlispor deplasmanının ardından bugün Yeni Malatyaspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Siyah-beyazlı hoca geçtiğimiz sezon oynadıkları tempolu hücum futbolu ile önümüzdeki haftalarda istedikleri sonuçları alacaklarına inanıyor.
Futbolcularıyla gerçekleştirdiği toplantılarda tempo konusuna sık sık vurgu yapan Sergen Yalçın’ın, “Bundan sonra geçen sezonki tempolu futbolumuzu oynayacağız. Transfer dönemi biraz sıkıntılı geçti. Bu nedenle de sezon başında istediğimiz tempoyu bulamadık. Ancak artık kadro olarak eksiğimiz yok. Denizlispor maçında 70 dakika oynadığımız futbol bizim taktik felsefemiz” diye konuştuğu aktarıldı.
‘Malatya çıkışta’
Beşiktaş’ın hocası, Yeni Malatyaspor’un son dönemde çıkış içinde olduğunun da altını çizdi. Malatyaspor’un son 3 maçtan 7 puan çıkardığını hatırlatan deneyimli teknik adamın, “Kesinlikle kolay bir maç olmayacak. Savunma ve hücumda en az hata ile oynamamız gerekiyor” dediği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet / Serdar Sarıdağ