Güneş 3 isimden vazgeçemiyor
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’de geride kalan 7 maçta Pepe, Babel ve Gökhan Gönül’den vazgeçmedi. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçmediği 3 futbolcu bulunuyor. Tecrübeli teknik adam ligdeki 7 maçta da Pepe, Gökhan Gönül ve Ryan Babel'i kullandı.
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in vazgeçmediği 3 futbolcu bulunuyor.
Tecrübeli teknik adam ligdeki 7 maçta da Pepe, Gökhan Gönül ve Ryan Babel'i kullandı. Siyah-beyazlı takımda sezon başından bu yana sergilediği performans ve attığı gollerle dikkat çeken deneyimli stoper Pepe, geride kalan 7 maçın hepsinde 90 dakika sahada kalan tek futbolcu oldu.
Pepe ve Babel ikilisi ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde 5'er maçta 2'şer kez rakip fileleri havalandırırken, Gökhan Gönül de 1 gol atmayı başardı.
Haber Kaynağı: Fotomaç