Dyego Sousa en az 20 gol atar
31 yaşındaki yıldızın Süper Lig’e çok uygun bir profili olduğunu belirten kulüp analistleri, transfer edilmesi halinde takıma büyük skor katkısı yapabileceğini belirtti. Siyah-beyazlılar, oyuncuya 1.5 milyon Euro önerdi.
Beşiktaş, forvet transferinde Kalinic'in alternatifi olarak listesinde tuttuğu Dyego Sousa için girişimlerini sürdürüyor.
Scout ekibinin, Dyego Sousa için "Süper Lig'e çok uygun bir oyuncu profili var. Skor katkısının çok yüksek olacağına inanıyoruz. Sezon içerisinde en az 20 gol atar" şeklindeki raporu yönetimi etkiledi. Sousa'nın aralık ayına kadar Benfica ile kiralık sözleşmesi var. Ancak Portekiz ekibi futbolcunun ayrılığına onay vermiş durumda. Bu sezon Benfica'da hiç oynamayan tecrübeli futbolcu, son maçına 1 Ağustos tarihinde çıkmıştı.
Kaynak: Sabah