Domagoj Vida için satılmasın raporu!
Beşiktaş'ta takımdan ayrılacağı konuşulan Domagoj Vida konusunda Abdullah Avcı kararı verdi. Abdullah Avcı, Domagoj Vida'nın kesinlikle takımdan ayrılmasını istemiyor.
FUTBOL 29.12.2019, 12:16 30.12.2019, 09:37
213
Besiktaş’ın stoperi Domagoj Vida, bu sezon Süper Lig'de çektiği üç isabetli şut da gol oldu. Siyah-beyazlıların gizli silahı Hırvat stoper için Abdullah Avcı’dan ''satılmasın'' raporu geldi. Bir süredir Domagoj Vida’nın Avrupa’dan talipleri olduğu iddia ediliyordu.
2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor
10 milyon Euro bonservis iddiası ortaya atılmıştı
Domagoj Vida'yı İngiltere'den isteyen takımların 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ortaya atılmıştı. Hatta Beşiktaş'ın Domagoj Vida'yı göndererek, yerini eski futbolcusu Marcelo ile dolduracağı bile söylentiler arasındaydı. (Kaynak: Fotospor)
Gece kartalı 1 yıl önce
Kesinlikle satılsın yerine Marcello ve tosiç gelsin ayrıca Roco ve Ruiz de satılsın
Cevapla Beğendim (0) Beğenmedim (0)
Özgür g 1 yıl önce
Arkadaslar durum o kadar vahım ki atiba ve elneny dışında bu takımda topçu yok bir kere şampiyon unutun 3 yıl bu hoca varken o sebeple karius vida roco rebeco diaby Oğuzhan lens Boyd güven adem Orkan ayrıca umut kiraya verilip marcelo bizim fatih sivastan Eskişehir kanat oyuncu bir orta saha bir forvet transfer bitmeli
Cevapla Beğendim (0) Beğenmedim (0)