Beşiktaş'ın Arsenal ile oynadığı mücadeleye ilk 11'de çıkan iki isim, Olcay Şahan ve Pedro Franco açıklamalarda bulundu.
Olcay, pozisyonları değerlendiremedikleri için üzgün olduklarını belirtirken, "Öncelikle çok üzgünüz. Gruplara kalmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. İyi oynadık, maalesef olmadı. Avrupa Ligi'nde başarılı olacağımızı inanıyoruz. Üzgünüz, pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Arsenal'e deplasmanda bu kadar iyi mücadele ettik ve onları normal olarak yapmadıklarına zorladık. Çok üzgünüz. UEFA Avrupa Ligi'nde olduğumuz için. Çok başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.
Pedro Franco ise önlerine bakmaları gerektiğini kaydederken, "İstediğimiz tempoyu bulamadık. Buradan ne yazık ki yenilgi ile ayrılıyoruz. Hafta sonu önemli bir randevumuz var. Artık bu sayfayı kapattık, diğer sayfaya geçiyoruz" diye konuştu.
Renklilerin kalecisine bakıyorum birde bizimkine. Cordoba'dan sonra kaleci gelmedi. Sağolsun Tolga tüm kritik maçlarda takımı yakıyor. İnanılmaz kurtarışlar yapmasına gerek yoktu yenmeyecek saçma pozisyonda yemeseydi şimdi şampiyonlar ligindeydik. Yazık oldu.