Beşiktaş'ta Transfer Bitti mi ? Açıklama...
Ara transferde kadrosuna üç futbolcu katan Beşiktaş’ta yönetici Mete Vardar, transfer devam edecek mi yoksa tamam mı sorusuna yanıt verdi.
FUTBOL 28.01.2015, 15:03
12662

Beşiktaş devre arasında Tolgay Arslan, Daniel Opare ve Milosevic’i kadrosuna kattı. Yeni bir futbolcunun devre arasında alınıp alınmayacağı konusunaysa Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar yanıt verdi.
Vardar, transferler devam edecek mi yoksa tamam mı sorusuna “sanırım devre arası transferi bitti. Olmayacak” diye yanıt verdi.
FUTBOLARENA
yıldız alsınlar demiyorum. ama furkanımıza güvensek bile ondan tecrubeli bir forvet gerekl dostlar. ömer yok, holosko ve enaramo yok. yarın sanırım furkanla çıkacakç. ama ligte ne olacak? demba ba nın sarı kart görmesi durumunda, 18. hafta da kim oynayacak? görüşümü son kere yineliyorum:
bize forvet lazım arkadaşlar.