Beşiktaş'a gelmeye hazırlanan Bilal Ceylan'dan transfer sözleri
Beşiktaş'ın transfer etmeye hazırlandığı Eskişehirsporlu Bilal Ceylan, 17 yaşındaki sağ bek, Beşiktaş’ta Rosier ile rekabet edeceğini, ondan formayı isteyeceğini söyledi.

Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer olmaya hazırlanan Bilal Ceylan, Ümit Milli Takım kampında NTV Spor muhabiri Övünç Özdem'in sorularını yanıtladı.
"Oraya gidip kendimi daha çok gösteririm" diyen 17 yaşındaki oyuncu, "Eskişehirspor biraz iyi gitmiyor. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Kampa geldim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Transfer hayırlısı olsun. Görüşmeler devam ediyordur. Açıklama yaparlar. Şimdilik ben buraya odaklandım" dedi.
Futbolcu olmaya nasıl karar verdiğini de anlatan Bilal Ceylan, "Küçüklükten beri top oynuyordum. Hevesim vardı, buraya geldim. İnşallah daha iyi yerlere gelirim. Hocalarım sağ bek olmama karar verdi. Orada oynadım ve ilerledim. Gökhan Gönül idolümdür. Onu hep izlerim. Rosier de çok iyi bir sağ bek. Çekişme iyidir. Gittiğimde oynamak isterim." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın çok iyi gittiğini ve iyi bir çıkış yakaladığını vurgulayan Bilal Ceylan, "Sezon sonu inşallah daha iyi olur. Hep birlikte sezon sonu göreceğiz. Gelen mesajları çok görüyorum. Oraya gidince inşallah kendimi gösteririm. Mesajlar geliyor ve çok mutlu oluyorum" diye konuştu.
(NtvSpor)