Diyarbakırspor-Beşiktaş 20:00'da

Paylaş
A AA
Diyarbakırspor-Beşiktaş 20:00'da
Kritik randevu
 

Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş, deplasmanda Diyarbakırspor’un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak maçta kritik bir mücadeleye çıkacak. Ev sahibi ligden düşmemenin planlarını yaparken, Beşiktaş ise üçüncülük iddiasını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için şans vermediği bazı isimlere de görev verecek. Birinci kaleci konumundaki Rüştü Reçber’in yerine Hakan Arıkan forma giyecek, sakatlığı bulunan Matteo Ferrari’nin görevini İbrahim Toraman üstlenecek. Cezasında indirime gidilen ve orta sahada tekrar forma bulacak Ernst’in partneri Fink olacak. Üçüncülük koltuğunu ele geçirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, kupada Trabzonspor’un da Fenerbahçe’ye kaybetmesini bekliyor. Bu gerçekleşirse Kartal, Avrupa defterini Play-Off turundan rakiplerine göre daha geç açmış olacak.

Umutlarını sürdürmek istiyor
Beşiktaş’a kaybetmesi halinde, kalan iki maçına çıkmayacağı söylentileri bulunan Diyarbakırspor ise, taraftarından yoksun olmasına rağmen umutlarını sürdürmek için kazanmak zorunda. Bu yüzden Yeşil-Kırmızılılar, Sivasspor’un puan kaybetmesini bekleyerek sahadan 3 puanla ayrılmak isteyecek.
 


02.05.2010   Toplam 896 Kez Okunmuştur.

Yorumlar

Adınız:
Email:
(Yayınlanmayacaktır)
Yorumunuz:

 
Henüz Yorum Yapılmamış.İlk Yorumu Sen Yap.

Diğer BASKETBOL Haberleri


Beşiktaş Dernekleri

Çorlu'da Dayanışma Gecesi

Çorlu'da Dayanışma Gecesi Çorlu`da bulunan Beşiktaşlılar, Çorlu Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Geceye Beşiktaşlıların sevgilisi haline gelen amigo Alen damga vurdu.

» Tekirdağ'lı Çocuklardan İnönü Çıkarması
» Kartallar, Karacabey'de Buluştu

Yazarlar


Foto Galeriler